WACANA KEPIMPINAN TeRamPiL: MENGURUS PERUBAHAN “CHANGE MANAGEMENT” OLEH PROFESOR DR. AHMAD FARHAN MOHD SADULLAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
Seluruh warga Universiti Sains Malaysia (USM) dijemput menghadiri Wacana Kepimpinan TeRamPiL pada Selasa, 13 Februari 2018 jam 9.00 pagi di Dewan Bankuet, Bangunan Canselori II, Kampus Induk, Universiti Sains Malaysia. Siri Wacana Kepimpinan TeRamPiL ini akan disampaikan oleh salah seorang Pegawai Utama Universiti iaitu Profesor Dr. Ahmad Farhan Mohd Sadullah, Timbalan Naib Canselor, Akademik dan Antarabangsa dengan tajuk Mengurus Perubahan “Change Management”.