USM UNIVERSITI PERTAMA ADAKAN SISTEM LIGA BADMINTON DI KORIDOR UTARA MALAYSIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
PULAU PINANG, 3 Februari 2017 – Sebelas buah pasukan dari sekitar utara hari ini berentap bagi merebut kejuaraan Kejohanan Badminton Piala Naib Canselor 2017 buat julung-julung kali diadakan di Universiti Sains Malaysia (USM). Lebih membanggakan apabila USM menjadi universiti pertama mengadakan sistem liga badminton di koridor utara Malaysia yang turut mendapat penyertaan dari pihak Bomba, Kastam dan badan-badan swasta.