USM LANCARKAN TIGA INISIATIF BAHARU SEMPENA PERUTUSAN TAHUNAN NAIB CANSELOR 2018 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
PULAU PINANG, 21 Februari 2018 – Tiga inisiatif baharu dilancarkan pada tahun ini dalam usaha Universiti Sains Malaysia (USM) mendepani cabaran semasa dan kekal relevan di sebalik kepesatan era digital dan persaingan global.