PTPM KONGSI KEPAKARAN BIDANG GRAFIK DIGITAL BERSAMA PELAJAR OKU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
USM, PULAU PINANG, 15 Februari 2018 - Sembilan pensyarah dan juga pelajar ijazah tinggi dari Pusat Teknologi Pengajaran dan Multimedia (PTPM), Universiti Sains Malaysia (USM) berkongsi kepakaran dalam bidang grafik digital bersama dengan 23 orang pelajar dalam kalangan Orang Kelainan Upaya (OKU) di sini baru-baru ini.