NOORILHAM BIN ISMAIL PEMENANG PINGAT EMAS PERSATUAN SEJARAH MALAYSIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
10 Februari 2018 - Setinggi-tinggi tahniah kepada Noorilham bin Ismail, 28, pelajar Orang Kelainan Upaya (OKU) penglihatan Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan Universiti Sains Malaysia (USM) berasal dari Felda Lok Heng Selatan, Kota Tinggi, Johor yang menerima Pingat Emas Persatuan Sejarah Malaysia pagi ini.