KOMUNIKASI YANG BERKESAN MEMERLUKAN LEBIH DARI EMPATI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
USM, PULAU PINANG, 6 Februari 2018 – Untuk memastikan sesuatu proses komunikasi yang berlaku mendapat kesan yang sewajarnya memerlukan lebih dari sekadar mempunyai empati iaitu dengan merasai apa yang dilalui oleh orang lain.