610 STAF USM KAMPUS KESIHATAN TERIMA ANUGERAH KHIDMAT SANJUNGAN BUDI DAN PENGIKTIRAFAN UNIVERSITI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
USM KUBANG KERIAN, KELANTAN, 11 Februari 2018 – Seramai 610 orang staf Universiti Sains Malaysia (USM), Kampus Kesihatan menerima Anugerah Khidmat Sanjungan Budi dan Anugerah Pengiktirafan Universiti dalam satu majlis yang berlangsung di Dewan Utama, hari ini.