13 PELAJAR JEPUN TIMBA PENGALAMAN BERHARGA SERTAI PROGRAM STUDY MALAYSIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
PULAU PINANG, 22 Februari 2018 - 13 pelajar dari Nihon Fukushi University (NFU) Jepun termasuk dua orang pelajar Orang Kelainan Upaya (OKU) yang mengalami Spinal Muscular Atrophy (SMA) dan Cerebral Palsy (CP) mengikuti Program Study Malaysia (SMP) selama dua minggu di Universiti Sains Malaysia (USM).