USM TERIMA KUNJUNGAN ALETHEIA UNIVERSITY TAIWAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
PULAU PINANG, 24 Januari 2018 – Universiti Sains Malaysia (USM) hari ini menerima kunjungan delegasi dari Jabatan Pengurusan Sukan, Aletheia University, Taiwan bagi melihat kepakaran dan kemudahan sukan USM seterusnya mewujudkan kolaborasi antabangsa untuk masa hadapan.