PENSYARAH UNPAB SAMBUNG PELAJARAN PERINGKAT PASCASISWAZAH DI USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
USM, PULAU PINANG, 23 Januari 2018 – Universiti Sains Malaysia (USM) meneruskan agenda pengantarabangsaannya apabila menerima seramai 18 orang pensyarah daripada Universitas Pembangunan Panca Budi (UNPAB) Indonesia untuk meneruskan pembelajaran mereka di peringkat Doktor Falsafah dalam pelbagai bidang di USM.