PASUKAN BADMINTON STAF USM HARUMKAN NAMA UNIVERSITI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
PULAU PINANG, 20 Januari 2018 – Dalam tempoh dua bulan kebelakangan ini, pasukan badminton staf Universiti Sains Malaysia (USM) sekali lagi mengharumkan nama universiti apabila berjaya mengungguli Temasya Sukan PEMENANG (Persatuan Melayu Pulau Pinang) 2017 dan Kejohanan Badminton Majlis Kebajikan dan Sukan Anggota-anggota Kerajaan (MAKSAK) peringkat Negeri Pulau Pinang 2018.