HIDUPAN LIAR MALAYSIA BERDEPAN BAHAYA KEPUPUSAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
PULAU PINANG, 25 Januari 2018 – Pembangunan tidak terkawal dan kerakusan pihak tertentu mengaut keuntungan tanpa memikirkan kesan kepada habitat hutan, secara tidak sedar menyebabkan Malaysia kini berdepan masalah kepupusan pelbagai hidupan liar.