EMPAT WANITA, TIGA NEGARA BERSATU DALAM SENI ‘PERCEPTION’ - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
PULAU PINANG, 26 Januari 2018 – Buat julung kalinya empat pelajar wanita Universiti Sains Malaysia (USM) dari tiga buah negara bersatu dalam menterjemahkan ilham seni buat tatapan umum bertajuk ‘PERCEPTION’.