BELAJAR DI USM, BERPELUANG KE GLASGOW - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
PULAU PINANG, 23 Januari 2018 – Bakal pelajar yang memohon untuk menyambung pengajian di Pusat Pengajian Siswazah Perniagaan atau Graduate School of Business (GSB) Universiti Sains Malaysia (USM) berpeluang untuk mengikuti program ijazah berkembar bersama Adam Smith Business School, Universiti of Glasgow (UoG), United Kingdom.