WACANA KEPIMPINAN TeRamPiL: KEPIMPINAN DAN BUDAYA PENYELIDIKAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
Para pensyarah, penyelidik, kumpulan Pengurusan dan Profesional, Pembantu dan Pegawai Penyelidik, mereka yang bertugas di makmal serta calon ijazah tinggi dijemput menghadiri wacana Kepimpinan TeRamPiL pada hari Selasa, 30 Januari 2018, jam 9.00 pagi di Bilik Seminar Pusat Transformasi Insan, Aras 2, Bangunan Canselori II USM.