USM PELOPOR PROGRAM RICH KELANTAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
USM, KUBANG KERIAN, 12 Januari 2018 – Program Rahsia Insan Cemerlang Hidup (RICH) iaitu kupasan teknik mendidik anak-anak daripada Rahsia Surah Luqman buat julung kalinya diadakan di Negeri Kelantan dan menjadikan Masjid Mukim Kampus Kesihatan Universiti Sains Malaysia (USM) sebagai lokasi pelancaran dan yang pertama mengadakan program tersebut.