PROGRAM SME@USM MAMPU TINGKATKAN PRESTASI USAHAWAN PKS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
USM, PULAU PINANG, 19 Januari 2018 – Usahawan masa depan perlu memiliki ilmu (knowledge), passion, sikap (attitude) yang betul, dan bijak untuk mengambil peluang membina jaringan (networking), kata Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Datuk Dr. Asma Ismail.