NC MERIAHKAN #USMFIT BHEPA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
PULAU PINANG, 17 Januari 2018 – Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Datuk Dr. Asma Ismail hari ini meluangkan masa bersama warga staf Bahagian Hal Ehwal Pembangunan Pelajar dan Alumni (BHEPA) bagi memeriahkan #USMFIT BHEPA di Dataran Cahaya Siswa, Kompleks Cahaya Siswa, USM.