KERUSI PERGIGIAN BERIMEJKAN KARTUN TARIK KANAKKANAK LAKUKAN RAWATAN GIGI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
USM, KUBANG KERIAN, KELANTAN, 14 Januari 2018 – Klinik Pakar Pergigian di Pusat Trauma dan Kecemasan Hospital Universiti Sains Malaysia (USM) yang mula beroperasi pada awal tahun ini menjadi tumpuan bagi perawatan pergigian mesra kanak-kanak kerana mempunyai kerusi pergigian unik berimejkan watak animasi yang boleh mengurangkan ketakutan pada kanak-kanak ketika melakukan rawatan gigi.