IN-PERSON BERSAMA DR. MUSA ALI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
Sudah tentunya saya berasa amat terharu kerana saya juga ialah bekas pelajar USM. Saya tahu institusi Pendaftar adalah satu jabatan yang sangat penting untuk Universiti. Saya menerima berita ini sebagai satu takdir dan InsyaAllah, saya akan berusaha sebaik mungkin untuk membantu pihak pengurusan Universiti bersama-sama semua staf USM bagi membolehkan Universiti ini menjadi institusi yang unggul seperti yang disasarkan selaku Universiti pertama dipilih dalam Program Pemacuan Untuk Kecemerlangan (Apex) di Malaysia.