HEPAFIT UNTUK KESIHATAN STAF HEPA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
USM, PULAU PINANG, 11 Januari 2018 - #HEPAFIT yang diperkenalkan oleh Bahagian Hal Ehwal Pembangunan Pelajar dan Alumni (HEPA) Universiti Sains Malaysia (USM) adalah sebahagian daripada aktiviti untuk membantu dalam menjaga kesihatan dan kecergasan staf.