AMANAT MENTERI KPT: AKADEMIA USM BERI REAKSI POSITIF - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
PULAU PINANG, 11 Januari 2018 – Warga Universiti Sains Malaysia (USM) menyahut baik saranan dan halatuju yang digariskan oleh Menteri Pendidikan Tinggi, Dato’ Seri Idris Jusoh dalam amanat beliau yang disampaikan pada hari ini. Amanat beliau yang bertajuk “Pendidikan Tinggi 4.0: Ilmu, Industri dan Insan menerima reaksi positif warga pendidik di USM.