WACANA KEPIMPINAN TeRamPiL: KEPIMPINAN MENERUSI KOMUNIKASI YANG BERKESAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pembangunan Pelajar dan Alumni) YBhg. Pofesor Dato’ Dr. Adnan Hussein akan berkongsi kepakaran dan pengalaman beliau dalam Wacana Kepimpinan TeRamPiL bertajuk Kepimpinan Menerusi Komunikasi Berkesan pada hari Selasa, 23 Januari 2018, jam 9.00 pagi – 11.00 pagi di Bilik Seminar, Pusat Transformasi Insan (PTi), Bangunan Canselori II, Universiti Sains Malaysia (USM).