USM-KKM TINGKAT KERJASAMA PERKHIDMATAN BERHENTI MEROKOK mQUIT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PETALING JAYA, 19 Disember 2017 – Universiti Sains Malaysia (USM) menjadi pilihan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dalam usaha memperkukuhkan pelaksanaan perkhidmatan berhenti merokok mQuit di negara ini.