USM TERIMA KUNJUNGAN BPP UNIVERSITY DAN ANSHAN NORMAL UNIVERSITY - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
PULAU PINANG, 3 Januari 2018 – Universiti Sains Malaysia (USM) hari ini menerima kunjungan BPP University, London, United Kingdom dan Anshan Normal University, China bagi membincangkan potensi kolaborasi pendidikan tinggi antara ketiga-tiga universiti. BPP University diwakili oleh Richard Simmons CBE, Pengerusi Eksekutif BPP Group dan Pengerusi BPP University manakala Anshan Normal University, China diwakili Profesor Vincent Xiaoguang Qi.