SEDIAKAN POLISI UNTUK WUJUDKAN BILIK LAKTASI - NC - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
PULAU PINANG, 5 Januari 2018 – “Penyediaan Bilik Laktasi adalah satu inisiatif yang sangat baik untuk dilaksanakan dan saya berharap bagi mengekalkan piawaian dan standard seperti yang telah ditetapkan di peringkat antarabangsa, satu polisi harus diwujudkan untuk rujukan setiap Pusat Tanggungjawab (PTJ) di semua kampus Universiti Sains Malaysia (USM),” kata Naib Canselor USM, Profesor Datuk Dr. Asma Ismail ketika berucap di majlis Perasmian Bilik Laktasi di sini hari ini.