PENGARAH PIPPA DILANTIK PENDAFTAR KE-9 USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 2 Disember 2017 – Pengasas dan Pengarah Pusat Inovasi dan Produktiviti Pentadbiran Awam (PIPPA) Universiti Sains Malaysia (USM), Dr. Musa Ali dilantik sebagai Pendaftar ke-9 USM, berkuatkuasa 1 Januari 2018 menggantikan Profesor Dato’ Dr. Abd Aziz Tajuddin.