80 PELAJAR USM TERIMA DANA KHAS APEX - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 18 Disember 2017 – Sejumlah 80 orang pelajar Universiti Sains Malaysia (USM) semester pertama Sidang Akademik 2017/2018 menerima sumbangan dana khas APEX bertujuan meringankan beban dan kos sara hidup bagi pengajian semester ini.