USM MINDEN TIGER KEKAL DI DIVISYEN 1 LIGA IPT MUSIM HADAPAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 10 Disember 2017 – Pasukan Bola Sepak USM Minden Tiger kini telah sah kekal di saingan Divisyen 1 bagi Liga IPT untuk saingan musim hadapan setelah berjaya menewaskan pasukan UPSI FC kelmarin dengan skor 4-0.