TIGA PENSYARAH USM TERPILIH SEBAGAI EXCO YSNASM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 12 Disember 2017 – Tiga pensyarah Universiti Sains Malaysia (USM) terpilih menganggotai barisan Exco kepimpinan Young Scientist Network-Academy of Sciences Malaysia (YSNASM) bagi tahun 2018.