RAPID PENANG LANCAR LALUAN 804 DALAM KAMPUS KEJURUTERAAN USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 11 Disember 2017 – Warga Kampus Kejuruteraan Universiti Sains Malaysia (USM) kini mempunyai akses kepada kemudahan bas awam apabila Rapid Penang melancarkan perkhidmatan laluan 804 yang beroperasi dalam kawasan kampus menuju ke Parit Buntar-Nibong Tebal hari ini.