PRN USM DIIKTIRAF MAKMAL CEMERLANG, PENERIMA TUNGGAL INSTITUSI PENDIDIKAN TINGGI NEGARA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
KUALA LUMPUR, 8 Disember 2017 - Pusat Racun Negara (PRN) Universiti Sains Malaysia (USM) hari ini menerima pengiktirafan Makmal Cemerlang daripada Institut Kimia Malaysia (IKM) di atas perkhidmatannya sehingga kini sempena Majlis Makan Malam Gala Sambutan Ulangtahun ke-50 IKM dan Malam Kimia 2017 di sini.