PENSYARAH CETUS KESEDARAN CEREBRAL PALSY KEPADA MASYARAKAT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
BUKIT MERTAJAM, 8 Disember 2017 – Melalui Geran Bahagian Jaringan Industri dan Masyarakat (BJIM), pensyarah Bahagian Kerja Sosial, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan telah mengadakan kempen kesedaran tentang kepentingan komuniti memahami ibu bapa yang mempunyai anak-anak cerebral palsy baru-baru ini.