PELAJAR DAN STAF USM TERUJA PELANCARAN LALUAN 804 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
NIBONG TEBAL, 12 Disember 2017 – Pelajar dan kakitangan Kampus Kejuruteraan Universiti Sains Malaysia (USM) berkongsi keterujaan sempena dengan pelancaran Rapid Penang Laluan 804 di sini semalam. Penolong Pendaftar Kanan, Bahagian Hal Ehwal Pembangunan Pelajar & Alumni, Kampus Kejuruteraan USM, Norzita Nanyan mengakui operasi Bas Rapid Penang Laluan 804 akan menjadi satu kemudahan yang bermanfaat kepada seluruh warga kampus.