INSTITUSI PENDIDIKAN TINGGI PERLU BERSAMA PIHAK INDUSTRI BANGUNKAN NEGARA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
SINTOK, 12 Disember 2017 – Institusi pendidikan tinggi negara diseru supaya menyebarkan ilmu melalui penyelidikan bersama pihak industri dan masyarakat dalam memberi manfaat kepada pembangunan negara.