DPP DISARAN BAHAS USUL STRATEGIK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 9 Disember 2017 – Mesyuarat Dewan Perundingan Pelajar (DPP) yang menjadi medan perbahasan berkaitan isu kebajikan dan urus tadbir Universiti disaran berbahas mengenai isu-isu lebih besar yang boleh membawa perubahan kepada sebuah universiti yang lebih maju.