USM TERAJUI PENYELIDIKAN OBOR-OBOR BAGI 10 NEGARA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 5 Disember 2017 – Universiti Sains Malaysia (USM) menerajui para pakar dan penyelidik dalam bidang obor-obor dari 10 buah negara di rantau ini bagi mengkaji dan mencari penyelesaian untuk mengawal dan mengelak kes-kes sengatan berbahaya yang disebabkan oleh haiwan tersebut.