USM LANCAR My QIRA GALAKKAN PENGUNJUNG KE MASJID - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 30 November 2017 – Bagi menggalakkan warga kampus dan komuniti luar mengunjungi dan menyertai program-program yang diadakan di Masjid Al-Malik Khalid, Universiti Sains Malaysia (USM) hari ini melancarkan My QIRA iaitu sistem mata rangsangan buat pengunjung yang menyertai aktiviti yang disediakan oleh masjid.