SISA MAKANAN JADI BAJA TANAMAN POKOK DI USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 30 November 2017 – Sisa-sisa makanan dari dalam kampus Universiti Sains Malaysia (USM) tidak lagi menjadi bahan buangan yang mencemarkan alam sekitar dengan terhasilnya baja kompos melalui sisa tersebut untuk kegunaan tanaman di dalam kampus.