RCE-USM BERKONGSI KEPAKARAN ESD DENGAN KOMUNITI DESA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
SEMANGGOL, PERAK, 28 November 2017 – Universiti Sains Malaysia (USM), melalui Pusat Kepakaran Serantau (RCE) baru-baru ini telah mengadakan satu program perkongsian ilmu berkaitan isu kelestarian alam sekitar (ESD) bersama komuniti desa di Sekolah Kebangsaan Kampong Selamat, di sini.