PENYELIDIK USM TERIMA GERAN YAYASAN EMKAY KAJI KESEDARAN ORANG ASLI BELUM-TEMENGGOR TERHADAP TIBI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
KUALA LUMPUR, 7 Disember 2017 – Penyelidik Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Madya Dr. Khairiah Salwa Mokhtar dipilih menerima Anugerah Geran Industri Yayasan EMKAY bagi tujuan penyelidikan berkaitan kesedaran masyarakat orang asli di kawasan Belum-Temenggor terhadap penyakit tibi.