KONTINJEN USM ANTARA KONTINJEN TERBAIK PERARAKAN MAULIDUR RASUL PERINGKAT PULAU PINANG 1439H - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 1 Disember 2017 – Kontinjen Universiti Sains Malaysia (USM) terpilih sebagai salah satu kontinjen terbaik bersama empat kontinjen lain yang menyertai perarakan sempena Sambutan Maulidur Rasul peringkat negeri 1439H/2017M.