KEMPEN ‘IT’S IN US’ TINGKATKAN KESEDARAN TERHADAP PENYAKIT MENTAL DALAM KALANGAN MASYARAKAT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 3 Disember 2017 – Kesedaran tentang pentingnya perhatian terhadap pesakit mental dalam kalangan masyarakat di Malaysia pada masa kini yang dilihat kurang dipandang serius telah mendorong pelajar tahun akhir jurusan komunikasi pemujukan Universiti Sains Malaysia (USM) melancarkan kempen ‘It’s In Us’: The Final Escape’.