‘BOOQEF’ BERKONSEPKAN WAU BULAN MENANG PERTANDINGAN REKA CIPTA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 6 Disember 2017 – ‘BOOQEF’ yang berkonsepkan permainan tradisional wau bulan telah memenangi pertandingan Moredesign Young Designers Award 2017 dengan mengenepikan lebih 30 penyertaan lain.