WARGA USM DIPERKENALKAN KEUNIKAN BUDAYA ACHEH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 25 November 2017 – Universiti Sains Malaysia (USM) dan Republik Indonesia terutamanya Kota Acheh meraikan kepelbagaian budaya kedua-dua bangsa Indonesia dan Malaysia dalam Malam Kebudayaan Indonesia 2017 yang dianjurkan oleh Persatuan Pelajar Indonesia (PPI) USM.