PERSATUAN USAHAWAN FOOD TRUCK UTARA SAMBUT BAIK PROGRAM WAKAF BPCG - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 23 November 2017 - Wakaf BPCG yang berlangsung di Perkarangan Padang Kawad USM dari 5 petang hingga 10 malam baru-baru ini menampilkan pelbagai jenis jualan makanan berkonsepkan pasar malam yang dibawakan khas oleh peniaga luar hampir 50 buah Food Truck.