NAJIBAH TERIMA ANUGERAH NADI NEGARA 2017 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
KUALA LUMPUR, 23 November 2017 – Alumni Universiti Sains Malaysia (USM), juga siswazah yang baru melalui upacara konvokesyen ke-55 USM baru-baru ini, Najibah Ismail antara penerima Anugerah Nadi Negara 2017 hari ini.