KOKURIKULUM TERAS TRANSFORMASI “H.E.B.A.T” - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 24 November 2017 – Universiti Sains Malaysia (USM) jelas sekali sedang bergerak secara proaktif dan komited dalam melahirkan graduan mengikut acuan USM iaitu graduan dengan ciriciri H.E.B.A.T., akronim bagi Holistic, Entrepreneurial, Balanced, Articulate dan Thinking.