KERANA MINAT NURAFIQAH TEKAD SERTAI WUSHU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, KUBANG KERIAN, 25 November 2017 – Wushu merupakan seni mempertahankan diri bangsa Cina yang wujud sejak beribu-ribu tahun dahulu. Latihan wushu merangkumi pengadunan keharmonian jasad, minda dan semangat di samping membentuk tubuh badan yang sihat.