FORUM MAHASISWI ABAD KE-21 KUPAS CABARAN WANITA DI IPT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 23 November 2017 – Forum Mahasiswi Abad ke-21: Mahasiswi Memimpin Bangkit Menongkah Arus baru-baru ini menampilkan kelainan tersendiri apabila ianya menjurus kepada kaum mahasiswi atau wanita di universiti.